Kana-vuohenjuustolasagne | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kana-vuohenjuustolasagne

Kana-vuohenjuustolasagne

timer-iconNoin tunti  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lado tutun kanapastan ainekset yhden kastikkeen lasagneksi. Tee helppo uuniruoka sunnuntaiksi ja pakkaa loppu alkuviikon evääksi.

Ainekset

tomaatti-kanakastike

1 kpl
sipuli
285 g
(1 prk) kuutioitua aurinkokuivattua tomaattia
600 g
(2 pkt) kanan fileesuikaleita
1
ruukku basilikaa
800 g
(2 prk) tomaattimurskaa
2 1/2 dl
(1 prk) juustokermaa 15 %
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2 dl
maitoa
2 rkl
vehnäjauhoja

pinnalle

2 kpl
tomaattia
200 g
(1 pkt) vuohenjuustoa
90 g
(½ ps) mozzarellajuustoraastetta

lisäksi

10 kpl
täysjyvälasagnelevyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Ota aurinkokuivattujen tomaattien purkista 1 rkl öljyä paistinpannulle ja ruskista broileri siinä. Lisää sipuli ja paista hetki.

1 kpl
sipuli
285 g
(1 prk) kuutioitua aurinkokuivattua tomaattia
600 g
(2 pkt) kanan fileesuikaleita
2

Valuta aurinkokuivatut tomaatit. Hienonna basilika. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja tomaattimurska sekä basilika, kerma ja pippuri pannulle.

285 g
(1 prk) kuutioitua aurinkokuivattua tomaattia
1
ruukku basilikaa
800 g
(2 prk) tomaattimurskaa
2 1/2 dl
(1 prk) juustokermaa 15 %
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
3

Sekoita maito ja jauhot kulhossa. Sekoita suurus kastikkeeseen ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

2 dl
maitoa
2 rkl
vehnäjauhoja
4

Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Leikkaa vuohenjuusto sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä 1/3 kastikkeesta vuokaan (25 x 35 cm). Lado päälle kerros lasagnelevyjä. Murra niitä tarvittaessa pienemmiksi. Tee toinen samanlainen kerros. Levitä päällimmäiseksi loppu kastike ja juustoraaste. Asettele pinnalle tomaatti- ja vuohenjuustoviipaleet.

2 kpl
tomaattia
200 g
(1 pkt) vuohenjuustoa
90 g
(½ ps) mozzarellajuustoraastetta
10 kpl
täysjyvälasagnelevyä
5

Paista 175-asteisessa uunissa 40–45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Miltä maistui?(8 arviota)
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.2.2021
Muokattu: 26.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.