Broileripiirakka
Ainekset
Täyte
Taikina
Valmistus
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta syrjään.
Paloittele kesäkurpitsa ja suikaloi pekoni. Paahda pekoni pannulla ja lisää joukkoon kesäkurpitsanpalat. Sekoita joukkoon broilerisuikaleet.
Sekoita kulhossa ranskankerma, kerma, kananmunat ja juustoraaste keskenään. Kauli taikina ja nosta kaulimen avulla (halkaisijaltaan noin 24 cm) piirakkavuokaan. Painele taikina pohjalle ja reunoille. Pistä haarukalla reikiä pohjaan. Levitä broileritäyte vuokaan ja kaada kerma-munaseos päälle. Paista piirakkaa 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.