Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileripiirakka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Täyte

1 kpl
(300 g) broilerin fileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
1 kpl
(140 g) pekonia
1 kpl
(200 g) maustettua ranskankermaa, esim. tomaattija feta
1 dl
Kermaa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Juustoraastetta

Taikina

1 kpl
(400 g) pakastepiirakkataikinaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta syrjään.

1 kpl
(400 g) pakastepiirakkataikinaa
1 kpl
(300 g) broilerin fileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2

Paloittele kesäkurpitsa ja suikaloi pekoni. Paahda pekoni pannulla ja lisää joukkoon kesäkurpitsanpalat. Sekoita joukkoon broilerisuikaleet.

1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
1 kpl
(140 g) pekonia
3

Sekoita kulhossa ranskankerma, kerma, kananmunat ja juustoraaste keskenään. Kauli taikina ja nosta kaulimen avulla (halkaisijaltaan noin 24 cm) piirakkavuokaan. Painele taikina pohjalle ja reunoille. Pistä haarukalla reikiä pohjaan. Levitä broileritäyte vuokaan ja kaada kerma-munaseos päälle. Paista piirakkaa 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

1 kpl
(200 g) maustettua ranskankermaa, esim. tomaattija feta
1 dl
Kermaa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Juustoraastetta
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.