Maukas kanarisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Maukas kanarisotto
Play

Maukas kanarisotto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Broileririsotto on helppo ja hyvä arkiruoka. Kanarisotto on maustettavissa myös omilla suosikkimausteilla, kuten valkosipulilla tai erilaisilla yrteillä.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Porkkana
7 dl
Kanalientä
300 g
Broilerinsuikaleita
2 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
2 dl
Risottoriisiä
1/2 tl
Timjamia
200 g
Herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
1 dl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkana. Kuumenna kanaliemi.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Porkkana
7 dl
Kanalientä
2

Ruskista broilerisuikaleet kypsiksi pannulla 1 rkl:ssa öljyä ja laita ne hetkeksi syrjään odottamaan. Lisää pannulle loppu öljy ja kuullota sipuli- ja porkkanakuutioita hetki. Lisää joukkoon curry ja riisi. Kääntele hetki, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

300 g
Broilerinsuikaleita
2 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
2 dl
Risottoriisiä
3

Kaada riisin joukkoon kuumaa kanalientä vähitellen, 1-2 dl kerrallaan, samalla hyvin sekoittaen. Anna risoton kypsyä noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon broilerisuikaleet, timjami sekä pakastevihannekset. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Lisää joukkoon tarvittaessa ripaus suolaa.

1/2 tl
Timjamia
200 g
Herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
1 dl
Hienonnettua persiljaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.