Mausta broilerin rintaleikkeet molemmin puolin suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Ruskista broileripalat pannulla kauniin ruskeiksi ja nosta ne sitten padan pohjalle odottamaan.
Suikaloi pekoni, kuori ja lohko sipulit ja murskaa valkosipulinkynnet. Ruskista pannulla pekonisilppua sekoittaen. Lisää joukkoon sipulilohkot, murskatut valkosipulinkynnet sekä herkkusienet. Anna niiden saada myös hieman väriä.
Lisää pannulle sekoittaen vehnäjauhot. Lisää seos pataan ja kaada päälle viini, kanaliemi sekä mausteet. Sekoita hieman, että mausteet sekoittuvat kastikkeen joukkoon.
Nosta pata 200 asteiseen uuniin ja anna hautua kannen alla 1–1 1/2 tuntia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.