Runebergintorttujen makuja toistavasta kakusta riittää herkuteltavaa isommallekin seurueelle. Voit koristella kakun pinnan myös runebergintortun tapaan hillosilmillä ja sokerikuorrutteella.


Runeberginkakku
Runebergintorttujen makuja toistavasta kakusta riittää herkuteltavaa isommallekin seurueelle. Voit koristella kakun pinnan myös runebergintortun tapaan hillosilmillä ja sokerikuorrutteella.
Rullalle kääräistyssä Runebergin päivän herkussa maistuu vadelman lisäksi valkosuklaa.
Vohvelit ovat Runebergin päivän rento herkku. Taikinassa maistuvat piparimuru ja kardemumma. Täytteeksi lusikoidaan tietysti vadelmahilloa ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa.
Kaakaolla ja fariinisokerilla maustettu pullataikina saa täytteekseen vadelmahilloa ja vispikermaa – ja kenties vielä nokareen mantelimassaa?
Leivo runebergintortut pellille piirakaksi, koristele ja leikkaa annospaloiksi. Tämä Runebergin päivän herkku on superhelppo valmistaa!