Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Elämä

Säästövinkki: Pienellä näppäilyllä iso hyöty? Lue vinkit, kuinka säästät S-sovellusten avulla rahaa ja vältyt harhailulta kaupassa

S niin kuin suunnittelu on tehokkainta rahansäästöä ruokakaupoilla – ja lisäksi helpompaa kuin ostoslistan rustaaminen ruutupaperille. Tee loppusyksystäsi lompakkoystävällinen ja ota kaikki irti näppäristä S-sovelluksista. Säästät aikaa ja rahaa.

Blurred placeholder Piirroskuvitus ihmisestä, joka tilaa puhelimella pussillisen ruokaaPiirroskuvitus ihmisestä, joka tilaa puhelimella pussillisen ruokaa
Blurred placeholder Piirroskuvitus ihmisestä, joka tilaa puhelimella pussillisen ruokaaPiirroskuvitus ihmisestä, joka tilaa puhelimella pussillisen ruokaa
Teksti: Laura Kaapro
Kuvat: Samuli Siirala
24.9.2024 | Päivitetty 24.9.2024

Hoidatko ostoksesi mieluiten kaupassa käymällä? Lataa sovelluskaupasta S-ostoslista arjen apuriksi. S-ostoslistan listoja voi luoda eri kauppoihin ja erilaisiin tarpeisiin, vaikkapa perheelle oman ja ystäväporukalle oman listan. Voit myös tarvittaessa jakaa ostoslistan kätevästi perheenjäsenelle, joka sattuu olemaan kaupassakäyntivuorossa. Jos päivität listaa, muutokset näkyvät reaaliajassa myös kauppavuorolaiselle.

Poimit S-ostoslistaan helposti edulliset arkituotteet ja viikonloppuherkut, vaikkapa sovelluksesta löytyvän Yhteishyvä-reseptiarkiston inspiroimana, tutkimalla S-ostoslistasta löytyviä eri tuoteryhmiä tai ihan vaan lukemalla tuotteen viivakoodin suoraan kotona listaan.

S-ostoslistaan suunniteltavat ostoslistat ovat kauppakohtaisia, ja ne järjestyvät automaattisesti kaupan hyllyjärjestykseen. Näin ostosreissu nopeutuu entisestään. Entä unohtuiko jotain? S-ostoslistasta etsit vikkelästi kaipaamasi tuotteen hyllyvälin. Voit kesken kauppareissun vilkaista, missä riisinuudelit tai kauraleseet lymyävät, ja suunnistaa suoraan oikealle apajalle harhailemisen ja etsiskelyn sijaan.

S-ostoslistasta etsit vikkelästi kaipaamasi tuotteen hyllyvälin.

Vai jättäisitkö mieluummin kauppareissun kokonaan väliin? S-kaupat-sovellus on ruokakauppa taskussasi. Voit tilata ruokaostokset kotiovellesi tai matkasi varrelle noutopisteeseen. Ruoan verkkokauppa löytyy myös osoitteesta s-kaupat.fi.

Kun kirjaudut S-käyttäjätililläsi, kerrytät Bonusta, voit hyödyntää aikaisempia tilauksiasi ja saat tuotevinkkejä myös kivijalkamyymälän ostohistoriaasi hyödyntäen. Ruoan verkkokaupassa on helppo tehdä ostokset suunnitelmallisesti keskittäen ja lompakkoa säästäen. Voit lisätä sovelluksella tilaukseesi tuotteita käden käänteessä, siis aina kun huomaat kotona puutteita tai mieleesi juolahtaa ostettavaa. Samalla pysyt koko ajan kärryillä ostoskorisi loppusummasta.

Haluatko varmistaa, että suunnittelu todella säästää rahaa? Avaa S-mobiili, ja siirry S-Etukortti-osion Bonus ja ostot -sivulle. Kertyneen Bonuksen ja muiden säästöjen lisäksi löydät vierittämällä sivua alaspäin todellisen helmen: ruokakorivertailun.

Vierittämällä sivua alaspäin löydät todellisen helmen: ruokakorivertailun.

Ruokakorivertailussa näet eniten asioimasi S-ryhmän ruokakaupan ja lähimmän K-kaupan ruokakorin hinnat ostamiesi tuotteiden osalta. Voit katsoa heti, kummassa kaupassa ruokakorisi on edullisempi vertailukelpoisten tuotteiden osalta. Voit myös itse valita, minkä kauppojen hintoja haluat vertailla.

Ruokakorivertailussa tuotteiden hintatiedot ovat ajantasaisia, enintään kaksi vuorokautta vanhoja, ja molempien kauppojen osalta peräisin samalta päivältä. Tätä tietoa kannattaa hyödyntää, kun suunnittelet kauppareissuasi.

S-ostoslista, S-kaupat.fi ja S-mobiili ovat suunnittelevan säästäjän sovelluskolmikko, jonka avulla optimoit ruokaostoksesi helposti ja pidät kulut kurissa vaivatta.

Lue myös

Tee arjestasi helpompaa ja herkullisempaa!

Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.