Asettele irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Peitä reunat leivinpaperisuikaleella.
Murskaa keksit muovipussissa kaulimella tai monitoimikoneessa. Sulata rasva ja sekoita keksimurun joukkoon. Painele seos kevyesti irtopohjavuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin.
Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki. Halkaise passionhedelmät ja koverra sisus lusikalla. Sekoita keskenään tuorejuusto ja sokeri. Lisää suklaa voimakkaasti sekoittaen. Sekoita joukkoon kermarahka, sitruunanmehu ja passionhedelmät.
Kaada seos vuokaan pohjan päälle. Tasoita pinta. Nosta peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai yön yli.
Siirrä kakku tarjoilulautaselle. Koristele ananaskirsikoilla, passionhedelmän puolikkailla ja vadelmilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1564
374
24,0 g
11,7 g
29,4 g
23,3 g
5,4 g
7,4 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ananaskirsikoita,
passionhedelmiä,
vadelmia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli