Graavilohi-pinsa
Graavilohi-pinsa
Yhteistyössä

Graavilohi-pinsa

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpinsa romana -pohja
fish marketin graavilohta
kotimaista crème fraîchea
kurkkua ohuena viipaleena
tuoretta pinaattia
sitruunamehua
oliiviöljyä
sormisuolaa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi. Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja anna jäähtyä hetken.

  2. 2

    Levitä pinsan päälle kevyesti kauttaaltaan ranskankermaa (crème fraîche). Laita tuoreet pinaatinlehdet ja kurkkuviipaleet ranskankerman päälle ja asettele graavilohisiivut tasaisesti kaikkialle.

  3. 3

    Viimeistele tilkalla sitruunamehua ja oliiviöljyä. Mausta kevyesti sormisuolalla tarvittaessa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
19.9.2025
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä