Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 | pinsa-grillileipä |
| 1/2 | filos halloumi-juusto |
| 3 - 4 rkl | hellmann’s garlic & herbs -majoneesikastiketta |
| 200 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 | varsisipuli |
| 2 rkl | kalamata-oliiveja |
| basilikanlehtiä | |
| oliiviöljyä |
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Viipaloi halloumi-juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista grillissä tai pannulla. Paloittele kirsikkatomaatit, varsisipuli ja oliivit.
Levitä Hellmann’s Garlic & Herbs -majoneesikastiketta hieman jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele tomaatit, varsisipulit, oliivit ja juustoviipaleet sen päälle. Viimeistele oliiviöljyllä ja basilikan lehdillä.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 | pinsa-grillileipä |
| 1/2 | filos halloumi-juusto |
| 3 - 4 rkl | hellmann’s garlic & herbs -majoneesikastiketta |
| 200 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 | varsisipuli |
| 2 rkl | kalamata-oliiveja |
| basilikanlehtiä | |
| oliiviöljyä |
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Viipaloi halloumi-juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista grillissä tai pannulla. Paloittele kirsikkatomaatit, varsisipuli ja oliivit.
Levitä Hellmann’s Garlic & Herbs -majoneesikastiketta hieman jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele tomaatit, varsisipulit, oliivit ja juustoviipaleet sen päälle. Viimeistele oliiviöljyllä ja basilikan lehdillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.