Halloumi-pinsa
Halloumi-pinsa
Yhteistyössä

Halloumi-pinsa

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset

MääräAinesosa
1 pinsa-grillileipä
1/2 filos halloumi-juusto
3 - 4 rklhellmann’s garlic & herbs -majoneesikastiketta
200 gkirsikkatomaatteja
1 varsisipuli
2 rklkalamata-oliiveja
basilikanlehtiä
oliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Viipaloi halloumi-juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista grillissä tai pannulla. Paloittele kirsikkatomaatit, varsisipuli ja oliivit.

  2. 2

    Levitä Hellmann’s Garlic & Herbs -majoneesikastiketta hieman jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele tomaatit, varsisipulit, oliivit ja juustoviipaleet sen päälle. Viimeistele oliiviöljyllä ja basilikan lehdillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
2.4.2025
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä