Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| coop napolin salamia | |
| coop mortadellaa | |
| coop prosciutto crudo -ilmakuivattua kinkkua | |
| burrataa | |
| herkku oliiviöljyä | |
| basilikaa | |
| mustapippuria |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.
Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja asettele sen päälle tasaisesti eri leikkeleitä.
Nosta burrata nesteestään ja revi se auki pinsan päällä, levittäen ympäri pinsaa.
Viimeistele Herkku oliiviöljyllä, tuoreilla basilikanlehdillä ja ripauksella rouhittua mustapippuria.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| coop napolin salamia | |
| coop mortadellaa | |
| coop prosciutto crudo -ilmakuivattua kinkkua | |
| burrataa | |
| herkku oliiviöljyä | |
| basilikaa | |
| mustapippuria |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| herkku oliiviöljyä | |
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja asettele sen päälle tasaisesti eri leikkeleitä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| coop prosciutto crudo -ilmakuivattua kinkkua | |
| coop mortadellaa | |
| coop napolin salamia |
Nosta burrata nesteestään ja revi se auki pinsan päällä, levittäen ympäri pinsaa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| burrataa |
Viimeistele Herkku oliiviöljyllä, tuoreilla basilikanlehdillä ja ripauksella rouhittua mustapippuria.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| basilikaa | |
| mustapippuria | |
| herkku oliiviöljyä |
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.