Katajanmarja-ruusukaalivartaat ja hapanimelää puolukkakastiketta
Katajanmarja-ruusukaalivartaat ja hapanimelää puolukkakastiketta
Yhteistyössä

Katajanmarja-ruusukaalivartaat ja hapanimelää puolukkakastiketta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gruusukaaleja
100 gkuusamon juuston emmental xo -juustoa
50 gsaksanpähkinää
100 gpuolukoita
50 gomenaviinietikkaa
50 ghunajaa
3–4 rkl hunajaa
3–4 katajanmarjaa murskattuna
suolaa ja pippuria maun mukaan
vartaita
hapanimelä puolukkakastike:
suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus

  1. 1

    Kuori ruusukaalien huonoimmat ulkokerrokset pois. Sekoita kulhoissa kaalit, katajanmarjat, hunaja, suola ja pippuri. Varrasta. Lado vartaat uunivuokaan, raasta päälle ohuena raasteena juusto sekä ripottele pintaan rouhittua saksanpähkinää. Paista uunissa 150°C noin 15–20 minuuttia. Tarjoile.

  2. 2

    Sekoita puolukkakastikkeen raaka-aineet sauvasekoittimella ja tarjoa kylmänä dippikastikkeena ja ruusukaalivartaiden lisukkeena.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä