Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 rkl | voita |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 3 kpl | isoa sipulia pilkottuna |
| 1 kpl | litra valmista kanalientä |
| 3 dl | kuohukermaa |
| 100 g | kylmäsavuporoa pilkottuna pieniksi kuutioiksi |
| 100 g | metsäsieniä: esimerkiksi suppilovahveroita, kantarelleja, mustatorvisieniä |
| 100 g | leipäjuustoa |
| 50 g | kerkkä villipestoa |
| 2–3 jauhoista perunaa | |
| suolaa ja valkopippuria | |
| leipäjuusto: |
Kuumenna voi kattilassa. Kuullota sipuleita ja porokuutioita voissa noin 5 minuuttia. Älä anna voin ja sipulin ruskistua. Lisää valmis kanaliemi ja kuoritut kuutioidut perunat ja keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää kerma, sienet ja mausteet ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Soseuta keitto sileäksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Tarkista maku.
Kuutio leipäjuusto noin 1 cm kuutioiksi. Sekoita peston kanssa. Annostele marinoidut juustokuutiot kuuman keiton päälle.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 rkl | voita |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 3 kpl | isoa sipulia pilkottuna |
| 1 kpl | litra valmista kanalientä |
| 3 dl | kuohukermaa |
| 100 g | kylmäsavuporoa pilkottuna pieniksi kuutioiksi |
| 100 g | metsäsieniä: esimerkiksi suppilovahveroita, kantarelleja, mustatorvisieniä |
| 100 g | leipäjuustoa |
| 50 g | kerkkä villipestoa |
| 2–3 jauhoista perunaa | |
| suolaa ja valkopippuria | |
| leipäjuusto: |
Kuumenna voi kattilassa. Kuullota sipuleita ja porokuutioita voissa noin 5 minuuttia. Älä anna voin ja sipulin ruskistua. Lisää valmis kanaliemi ja kuoritut kuutioidut perunat ja keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää kerma, sienet ja mausteet ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Soseuta keitto sileäksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Tarkista maku.
Kuutio leipäjuusto noin 1 cm kuutioiksi. Sekoita peston kanssa. Annostele marinoidut juustokuutiot kuuman keiton päälle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.