Kermainen metsäsieni-porokeitto
Kermainen metsäsieni-porokeitto
Yhteistyössä

Kermainen metsäsieni-porokeitto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 rklvoita
3 kplvalkosipulinkynttä
3 kplisoa sipulia pilkottuna
1 kpllitra valmista kanalientä
3 dlkuohukermaa
100 gkylmäsavuporoa pilkottuna pieniksi kuutioiksi
100 gmetsäsieniä: esimerkiksi suppilovahveroita, kantarelleja, mustatorvisieniä
100 gleipäjuustoa
50 gkerkkä villipestoa
2–3 jauhoista perunaa
suolaa ja valkopippuria
leipäjuusto:

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna voi kattilassa. Kuullota sipuleita ja porokuutioita voissa noin 5 minuuttia. Älä anna voin ja sipulin ruskistua. Lisää valmis kanaliemi ja kuoritut kuutioidut perunat ja keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää kerma, sienet ja mausteet ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Soseuta keitto sileäksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Tarkista maku.

  2. 2

    Kuutio leipäjuusto noin 1 cm kuutioiksi. Sekoita peston kanssa. Annostele marinoidut juustokuutiot kuuman keiton päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä