Kesäinen mansikka-pinsa
Kesäinen mansikka-pinsa
Yhteistyössä

Kesäinen mansikka-pinsa

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset

MääräAinesosa
pinsa-grillileipä
100 gmascarpone-tuorejuustoa
1 tlvaniljasokeria
1/4 dltomusokeria
200 gtuoreita mansikoita
100 gtuoreita mustikoita
vaahterasiirappia
mintunlehtiä

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.

  2. 2

    Lusikoi mascarpone kulhoon, lisää vaniljasokeri ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Vatkaa lusikalla kunnolla sekaisin, jotta mascarpone notkistuu ja tulee helpommin käsiteltäväksi.

  3. 3

    Viipaloi mansikat. Levitä mascarpone jo jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele mansikat ja kokonaiset mustikat sen päälle. Viimeistele vaahterasiirapilla ja koristele mintunlehdillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
2.4.2025
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä