Micken Ahvenanmaan pannukakku
Micken Ahvenanmaan pannukakku
Yhteistyössä

Micken Ahvenanmaan pannukakku

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Pannukakkutaikina

1 dlvettä
1 3/4 ltäysmaitoa
3 dlpuuroriisiä
1 dlsokeria
2 tlkardemummaa
1/2 tlsuolaa
3 kplkananmunia
2 rklmaizena-jauhoja
voisulaa

Luumukreemi

200 gkuivattuja luumuja
1 kplkanelitankoa
3 dlvettä
40 ghillosokeria

Valmistus

  1. 1

    Keitä kaikki paitsi kananmunat ja Maizena puuroksi. Vispaa kananmunat ja Maizena-jauho keskenään ja sekoita puuroon. Kaada taikina voideltuun vuokaan, pirskauta pinnalle vähän voisulaa. Paista 160 asteisessa uunissa 40–45 min. Siisti pannukakusta reunat ja leikkaa neliönmuotoisiin annospaloihin.

  2. 2

    Liota luumuja vedessä n. 2 tuntia. Nosta ne sitten vedestä ja laita kattilaan kanelin, veden ja sokerin kanssa. Anna kiehua n. 20 min, kunnes koostumus alkaa hyytymään. Tarjoile pannukakku luumukreemillä ja kermavaahdolla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä