Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 250 g | poronpaistia |
| 5 dl | vettä |
| 40 g | ruokosokeria |
| 6 kpl | mustapippuria |
| 1 tl | sinapinsiemeniä |
| 6 kpl | katajanmarjoja |
| 5 kpl | laakerinlehtiä |
| 3 kpl | oksaa timjamia |
| 2 kpl | oksaa rosmariinia |
| 200 g | juureksia |
| 3 dl | vettä |
| 2 dl | sokeria |
| 1 dl | väkiviinaetikkaa |
| majoneesia |
Sekoita vesi ja mausteet keskenään. Kiehauta liemi ja jäähdytä.
Puhdista liha ja laita jäähtyneeseen mausteliemeen maustumaan vuorokaudeksi. Kääntele paistia välillä.
Valmista pikkelöintiliemi. Kiehauta vesi, sokeri ja väkiviinaetikka kattilassa. Jäähdytä.
Leikkaa juureksista ohuita siivuja ja laita ne pikkelöitymään liemeen yön yli.
Ota paisti liemestä ja kuivaa liha. Paista paistinpannulla tai grillissä lihan pinnat kiinni ja jäähdytä. Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi.
Tarjoile tartar pikkelöityjen juuresten ja majoneesin kera. Koristele annos tuoreilla timjamin lehdillä.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | poronpaistia |
| 5 dl | vettä |
| 40 g | ruokosokeria |
| 6 kpl | mustapippuria |
| 1 tl | sinapinsiemeniä |
| 6 kpl | katajanmarjoja |
| 5 kpl | laakerinlehtiä |
| 3 kpl | oksaa timjamia |
| 2 kpl | oksaa rosmariinia |
| 200 g | juureksia |
| 3 dl | vettä |
| 2 dl | sokeria |
| 1 dl | väkiviinaetikkaa |
| majoneesia |
Sekoita vesi ja mausteet keskenään. Kiehauta liemi ja jäähdytä.
Puhdista liha ja laita jäähtyneeseen mausteliemeen maustumaan vuorokaudeksi. Kääntele paistia välillä.
Valmista pikkelöintiliemi. Kiehauta vesi, sokeri ja väkiviinaetikka kattilassa. Jäähdytä.
Leikkaa juureksista ohuita siivuja ja laita ne pikkelöitymään liemeen yön yli.
Ota paisti liemestä ja kuivaa liha. Paista paistinpannulla tai grillissä lihan pinnat kiinni ja jäähdytä. Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi.
Tarjoile tartar pikkelöityjen juuresten ja majoneesin kera. Koristele annos tuoreilla timjamin lehdillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.