Porotartar, majoneesia ja pikkelöityjä juureksia
Porotartar, majoneesia ja pikkelöityjä juureksia
Yhteistyössä

Porotartar, majoneesia ja pikkelöityjä juureksia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 gporonpaistia
5 dlvettä
40 gruokosokeria
6 kplmustapippuria
1 tlsinapinsiemeniä
6 kplkatajanmarjoja
5 kpllaakerinlehtiä
3 kploksaa timjamia
2 kploksaa rosmariinia
200 gjuureksia
3 dlvettä
2 dlsokeria
1 dlväkiviinaetikkaa
majoneesia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita vesi ja mausteet keskenään. Kiehauta liemi ja jäähdytä.

  2. 2

    Puhdista liha ja laita jäähtyneeseen mausteliemeen maustumaan vuorokaudeksi. Kääntele paistia välillä.

  3. 3

    Valmista pikkelöintiliemi. Kiehauta vesi, sokeri ja väkiviinaetikka kattilassa. Jäähdytä.

  4. 4

    Leikkaa juureksista ohuita siivuja ja laita ne pikkelöitymään liemeen yön yli.

  5. 5

    Ota paisti liemestä ja kuivaa liha. Paista paistinpannulla tai grillissä lihan pinnat kiinni ja jäähdytä. Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi.

  6. 6

    Tarjoile tartar pikkelöityjen juuresten ja majoneesin kera. Koristele annos tuoreilla timjamin lehdillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä