Buffalomozzarella & tomaatti -pinsa
Buffalomozzarella & tomaatti -pinsa
Yhteistyössä

Tryffelimozzarella & tomaatti -pinsa

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpinsa romana -pohja
tryffelimozzarellaa
kirsikkatomaatteja tai tomaattia
basilikaa
mustapippuria

Tryffelimozzarella

150 g(1 prk) kotimaista crème fraîchea
1/2 tltryffeliöljyä
1/4 tlmustapippuria
1 1/2 rklsitruunamehua
pienen sitruunan raastettu kuori
3/4 tlsuolaa
250 gbuffalo mozzarellaa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Vatkaa ranskankerma (crème fraîche) vaahdoksi. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Pilko mozzarella lohkoiksi ja nostele kerman sekaan. Stracciatella-tyyppisen juuston saat repimällä mozzarellan hienommaksi. Anna juuston maustua kylmässä noin puoli tuntia.

    MääräAinesosa
    250 gbuffalo mozzarellaa
    3/4 tlsuolaa
    pienen sitruunan raastettu kuori
    1/4 tlmustapippuria
    1 1/2 rklsitruunamehua
    1/2 tltryffeliöljyä
    150 g(1 prk) kotimaista crème fraîchea
  2. 2

    Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.

    MääräAinesosa
    1 kplpinsa romana -pohja
  3. 3

    Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja levitä tryffelimozzarellaa sen päälle kauttaaltaan. Ripottele päälle reilusti viipaloituja kirsikkatomaatteja.

    MääräAinesosa
    tryffelimozzarellaa
    kirsikkatomaatteja tai tomaattia
  4. 4

    Viimeistele basilikanlehdillä ja ripauksella rouhittua mustapippuria.

    MääräAinesosa
    basilikaa
    mustapippuria

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
22.8.2025
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä