Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
Pienikin häivähdys tryffeliä tuntuu luksukselta! Herkullisen tryffelisalami-pizzan kruunaa itse tehty basilikaöljy, jonka pelkkä tuoksu kutsuu ruokailijat pöytään.
| herkku-pizzataikinaa | |
| rummo sugo al arrabiatta tomaattikastiketta | |
| tryffelisalamia | |
| 100 g | kermajuustoraastetta |
| Basilikaöljy | |
|---|---|
| 3 | valkosipulinkynttä |
| 1/2 | ruukku basilikaa |
| suolaa ja mustapippuria | |
| laadukasta oliiviöljyä | |
Nosta pizzataikina huoneenlämpöön muutamaa tuntia ennen leipomista. Taikinan voi antaa levätä pakkauksessaan, jolloin sen pinta ei kuivu. Esilämmitä pizzakivi uunissa 275 asteeseen.
Pizzataikinan levätessä valmista yrttiöljy. Murskaa valkosipulinkynnet ja basilika morttelissa hienoksi. Lisää oliiviöljyä ja musta suolalla ja pippurilla. Morttelin sijaan voit valmistaa öljyn helposti myös sauvasekoittimella.
Nosta taikina jauhotetulle alustalle ja muotoile käsin noin 30cm kokoiseksi pizzapohjaksi. Levitä päälle tomaattikastiketta ja ripottele pinnalle reilusti juustoraastetta. Asettele tryffelisalami juustoraasteen päälle.
Paista pizzaa noin 5-6 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja kypsä, ja juusto sulanut herkullisesti. Viimeistele yrttiöljyllä, ja valmista tuli!


Yhteistyössä: Food Market Herkku

Pienikin häivähdys tryffeliä tuntuu luksukselta! Herkullisen tryffelisalami-pizzan kruunaa itse tehty basilikaöljy, jonka pelkkä tuoksu kutsuu ruokailijat pöytään.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| herkku-pizzataikinaa | |
| rummo sugo al arrabiatta tomaattikastiketta | |
| tryffelisalamia | |
| 100 g | kermajuustoraastetta |
Basilikaöljy | |
| 3 | valkosipulinkynttä |
| 1/2 | ruukku basilikaa |
| suolaa ja mustapippuria | |
| laadukasta oliiviöljyä | |
Nosta pizzataikina huoneenlämpöön muutamaa tuntia ennen leipomista. Taikinan voi antaa levätä pakkauksessaan, jolloin sen pinta ei kuivu. Esilämmitä pizzakivi uunissa 275 asteeseen.
Pizzataikinan levätessä valmista yrttiöljy. Murskaa valkosipulinkynnet ja basilika morttelissa hienoksi. Lisää oliiviöljyä ja musta suolalla ja pippurilla. Morttelin sijaan voit valmistaa öljyn helposti myös sauvasekoittimella.
Nosta taikina jauhotetulle alustalle ja muotoile käsin noin 30cm kokoiseksi pizzapohjaksi. Levitä päälle tomaattikastiketta ja ripottele pinnalle reilusti juustoraastetta. Asettele tryffelisalami juustoraasteen päälle.
Paista pizzaa noin 5-6 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja kypsä, ja juusto sulanut herkullisesti. Viimeistele yrttiöljyllä, ja valmista tuli!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.