Yhteistyössä: Kulman Keittiö

60 min

Nappaa talteen!
Vartaisiin tulee aina valita samaan aikaan kypsyviä raaka-aineita. Näiden grillivartaiden murea naudanliha ja rapea valkosipulileipä nautitaan Kulman Keittiön raikkaan melonisalaatin kera.
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | timjamia |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippuria |
| 400 g | naudan ulkofileetä |
| 1/2 kpl | maalaispatonki |
| 1/2 dl | öljyä |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rs kirsikkatomaatteja | |
| 0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä | |
| 400 g | keitettyjä uusia perunoita |
| 2 tl | suolaa |
| 500 g | kulman keittiön melonisalaattia |
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää lihakuutioiden joukkoon.
Leikkaa patonki siivuiksi, öljyä siivujen pinta ja hiero leipien pintaa puolikkaalla valkosipulin kynnellä.
Kokoa grillivartaat lihapaloista, bruchettasiivuista, kirsikkatomaateista, marinoiduista valkosipulinkynsistä ja keitetyistä uusista perunoista.
Grillaa vartaita noin 5 minuuttia molemmin puolin, valele lihoja jäljelle jääneellä marinadilla ja mausta vartaat ripauksella suolaa. Tarjoile grillivartaat Kulman Keittiön melonisalaatin kera.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Vartaisiin tulee aina valita samaan aikaan kypsyviä raaka-aineita. Näiden grillivartaiden murea naudanliha ja rapea valkosipulileipä nautitaan Kulman Keittiön raikkaan melonisalaatin kera.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | timjamia |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippuria |
| 400 g | naudan ulkofileetä |
| 1/2 kpl | maalaispatonki |
| 1/2 dl | öljyä |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rs kirsikkatomaatteja | |
| 0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä | |
| 400 g | keitettyjä uusia perunoita |
| 2 tl | suolaa |
| 500 g | kulman keittiön melonisalaattia |
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää lihakuutioiden joukkoon.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | timjamia |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | mustapippuria |
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | naudan ulkofileetä |
Leikkaa patonki siivuiksi, öljyä siivujen pinta ja hiero leipien pintaa puolikkaalla valkosipulin kynnellä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | maalaispatonki |
| 1/2 dl | öljyä |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
Kokoa grillivartaat lihapaloista, bruchettasiivuista, kirsikkatomaateista, marinoiduista valkosipulinkynsistä ja keitetyistä uusista perunoista.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | maalaispatonki |
| 1/2 dl | öljyä |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rs kirsikkatomaatteja | |
| 0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä | |
| 400 g | keitettyjä uusia perunoita |
Grillaa vartaita noin 5 minuuttia molemmin puolin, valele lihoja jäljelle jääneellä marinadilla ja mausta vartaat ripauksella suolaa. Tarjoile grillivartaat Kulman Keittiön melonisalaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
424
Energiaa kcal
1777
Energiaa kj
26,8 g
Rasvaa
3,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
19,0 g
Hiilihydraatteja
1,5 g
Sokereita
1,5 g
Kuituja
25,5 g
Proteiinia
4,9 g
Suolaa
424
Energiaa kcal
1777
Energiaa kj
26,8 g
Rasvaa
3,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
19,0 g
Hiilihydraatteja
1,5 g
Sokereita
1,5 g
Kuituja
25,5 g
Proteiinia
4,9 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 rs kirsikkatomaatteja, 0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli