Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillivartaat ja Kulman Keittiön melonisalaatti

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vartaisiin tulee aina valita samaan aikaan kypsyviä raaka-aineita. Näiden grillivartaiden murea naudanliha ja rapea valkosipulileipä nautitaan Kulman Keittiön raikkaan melonisalaatin kera.

Ainekset

1/2 dl
öljyä
2 kpl
valkosipulin kynttä
2 rkl
timjamia
2 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
400 g
naudan ulkofileetä
1/2 kpl
maalaispatonki
1/2 dl
öljyä
3 kpl
valkosipulin kynttä
1 rs kirsikkatomaatteja
0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä
400 g
keitettyjä uusia perunoita
2 tl
suolaa
500 g
kulman keittiön melonisalaattia

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää lihakuutioiden joukkoon.

1/2 dl
öljyä
2 kpl
valkosipulin kynttä
2 rkl
timjamia
2 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
2
Puhdista filee kalvottomaksi ja kuutioi liha noin 3x3 cm paloiksi. Anna marinoitua vähintään 2 tuntia.
400 g
naudan ulkofileetä
3

Leikkaa patonki siivuiksi, öljyä siivujen pinta ja hiero leipien pintaa puolikkaalla valkosipulin kynnellä.

1/2 kpl
maalaispatonki
1/2 dl
öljyä
3 kpl
valkosipulin kynttä
4

Kokoa grillivartaat lihapaloista, bruchettasiivuista, kirsikkatomaateista, marinoiduista valkosipulinkynsistä ja keitetyistä uusista perunoista.

1/2 kpl
maalaispatonki
1/2 dl
öljyä
3 kpl
valkosipulin kynttä
1 rs kirsikkatomaatteja
0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä
400 g
keitettyjä uusia perunoita
5

Grillaa vartaita noin 5 minuuttia molemmin puolin, valele lihoja jäljelle jääneellä marinadilla ja mausta vartaat ripauksella suolaa. Tarjoile grillivartaat Kulman Keittiön melonisalaatin kera.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 10.6.2019
|
Muokattu: 23.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

424

1777

26,8 g

3,3 g

19,0 g

1,5 g

1,5 g

25,5 g

4,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rs kirsikkatomaatteja,

0,5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli