Donitsiperhoset
Ainekset
Valmistus
Ota donitsit sulamaan huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistamista.
Paloittele suklaa pieneen mikronkestävään kulhoon ja sulata mikrossa pienellä teholla (350W) lyhyissä erissä välillä sekoittaen. Katkaise suolatikut kahtia. Kuorruta tikut suklaalla lähes kokonaan lusikkaa apuna käyttäen ja nosta leivinpaperille. Kiinnitä suklaarakeet tikkujen suklaisiin päihin, kun suklaa on vielä sulaa. Siirrä tikut jääkaappiin jähmettymään noin 10 minuutiksi.
Puolita donitsit. Käännä puolikkaat vastakkain perhosen muotoon ja yhdistä keskeltä suklaalla. Kiinnitä kolme suklaaraetta perhosen keskustaan. Anna jähmettyä jääkaapissa noin 10 minuuttia.
Työnnä suolatikut donitsiperhosten tuntosarviksi.
Vinkki: Tee ylijääneestä suklaasta ja suklaarakeista kukkakoristeita. Valuta pieni määrä suklaata leivinpaperille ja asettele rakeet suklaan pinnalle kukan muotoon.
Vinkki: Oikaise ja jätä suolatikut kuorruttamatta suklaalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.