Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nektariini-murupiirakka

Fork and knife
30 Palaa
Fork and knife
30 Palaa

Ainekset

6 dl
Piimää
2 dl
Juoksevaa margariinia
3 dl
Sokeria
3 kpl
Kananmunaa
8 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Jauhettua kardemummaa
1 kg
Nektariineja tai luumuja

Kookosmuru

1 dl
Juoksevaa margariinia
1 1/2 dl
Ruokokidesokeria
1 1/2 dl
Kookoshiutaleita
2 dl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita piimä, juokseva margariini, sokeri ja kananmunat. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne piimäseokseen. Sekoita nopeasti tasaiseksi.. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Huuhtele nektariinit (tai luumut), halkaise, poista kivet ja viipaloi hedelmät. Asettele ne tasaisesti taikinalle ja paina ne kevyesti taikinaan.Mittaa kulhoon kookosmurun ainekset ja nypi ne yhteen. Ripottele muruseos tasaisesti hedelmätäytteen päälle. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin keskitasolla, noin 30 minuuttia tai kunnes piirakka saa kauniin värin ja on kypsä. Jos pinta saa liiaksi väriä, peitä piirakka paistamisen loppuvaiheessa leivinpaperilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.