Voitele ja jauhota tasa- ja irtopohjainen kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan vatkaten. Sekoita taikinaan välillä hiukan jauhoja, jos se juoksettuu.Lisää lopuksi jauhojen, leivinjauheen ja mantelirouheen seos.Leikkaa pestyt ja kuivatut nektariinit halki. Poista kivet ja viipaloi hedelmäliha. Säästä kauneimmat viipaleet kakun pinnalle. Silppua loput saksilla kulhoon ja kierittele kanelissa ja karkeissa jauhoissa. Jauhotettu pinta estää niitä painumasta kakun pohjaan paistamisen aikana.Kaada hedelmäpalat jauhoineen kaikkineen taikinaan ja sekoita varoen. Kaada taikina vuokaan ja koristele sen pinta. Kypsennä kakkua uunin alaosassa vajaa 1 1/2 tuntia.Jäähdytä kakku haaleaksi ja irrota vuoastaan.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.