Pipari-suklaakääretorttu - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pipari-suklaakääretorttu

Pipari-suklaakääretorttu
Paloja
8
Helppo ja herkullinen kääretorttu täytetään piparkakuilla, tuorejuustolla ja suklaakastikkeella.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Ohratärkkelystä
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

TÄYTE:

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Valmista suklaakastiketta
3 kpl
Piparkakkua

Näin teet

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahtoon. Kääntele varoen tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisesssa uunissa 7–8 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Sekoita tuorejuusto, suklaakastike ja karkeaksi rouhitut piparkakut keskenään. Levitä täyte jäähtyneelle levylle ja kääri tiukalle rullalle. Anna rullan vetäytyä muutaman tunnin kylmässä ennen tarjoamista. Tarjoile lopun suklaakastikkeen kanssa kahvipöydän leivoksina tai makeana jälkiruokana.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019