Pipari-suklaakääretorttu - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pipari-suklaakääretorttu

Paloja
8
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Ruokavalio
Kätke helpon kääretortun kierteisiin piparkakkumurua, tuorejuustoa ja suklaakastiketta. Tarjoa mehevä suklaakääretorttu kahvipöydässä tai jälkiruokana.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
perunajauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

TÄYTE

5 kpl
Piparkakkua
200 g
(1 pkt) maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
suklaakastiketta

Näin teet

1

Säädä uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita perunajauhot, kaakao- ja leivinjauhe ja siivilöi munavaahtoon. Kääntele tasaiseksi varovasti nostellen. Levitä taikina leivinpaperille pellille. Kypsennä uunissa 7–8 minuuttia.

1 1/2 dl
Sokeria
4 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
1 dl
perunajauhoja
2

Aseta leivinpaperi pöydälle, ripottele sille sokeria ja kumoa kypsä kääretorttulevy sen päälle. Poista pohjapaperi kääretorttupohjasta varovasti vetäen. Anna pohjan jäähtyä.

3

Valmista täyte. Hienonna piparkakut karkeaksi rouheeksi. Sekoita tuorejuusto, suklaakastike ja piparkakkurouhe. Levitä täyte kääretorttupohjalle. Kääri pohja pidemmän sivun puolelta tiukalle rullalle leivinpaperin avulla. Jätä sauma tortun alle. Anna kääretortun vetäytyä muutama tunti kylmässä ennen tarjoamista. Koristele torttu suklaakastikkeella ja tarjoa loppu kastike tortun kanssa.

1 dl
suklaakastiketta
5 kpl
Piparkakkua
200 g
(1 pkt) maustamatonta tuorejuustoa
Resepti
Katri Schröder, Kati Pohja
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 14.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja26 g205 g
Proteiinia13 g102 g
Rasvaa12 g98 g
Kuituja1 g8 g
Energiaa kj1115 8921
Energiaa kcal267 2132

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl suklaakastiketta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja26 g205 g
Proteiinia13 g102 g
Rasvaa12 g98 g
Kuituja1 g8 g
Energiaa kj1115 8921
Energiaa kcal267 2132

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl suklaakastiketta

Resepti
Katri Schröder, Kati Pohja
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.