Rhode Island-kastike
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 1/2 dl | majoneesia |
| 1/2 dl | ranskankermaa |
| 3 - 4 rkl | ketsuppia tai chiliketsuppia |
| 2 - 3 kpl | tabascoa |
| (1 rkl kuivaa sherryä) | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| suolaa ja sitruunapippuria |
- 1.
Kuori valkosipulinkynsi ja hankaa sen puolikkaalla tarjoilukulho. Purista loput kynnestä kulhon pohjalle. Sekoita kulhoon kaikki muut aineet tasaiseksi kastikkeeksi. Nosta kastike jääkaappiin tarjoamiseen asti.paistetut kuhafileet maistuvat höyryävien kasvisten ja kylmän kastikkeen kanssa. Tilliperunat ja silli sopivat myös alkuruoaksi.
Rhode Island-kastike
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 1/2 dl | majoneesia |
| 1/2 dl | ranskankermaa |
| 3 - 4 rkl | ketsuppia tai chiliketsuppia |
| 2 - 3 kpl | tabascoa |
| (1 rkl kuivaa sherryä) | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| suolaa ja sitruunapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori valkosipulinkynsi ja hankaa sen puolikkaalla tarjoilukulho. Purista loput kynnestä kulhon pohjalle. Sekoita kulhoon kaikki muut aineet tasaiseksi kastikkeeksi. Nosta kastike jääkaappiin tarjoamiseen asti.paistetut kuhafileet maistuvat höyryävien kasvisten ja kylmän kastikkeen kanssa. Tilliperunat ja silli sopivat myös alkuruoaksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























