Suklaakuorrutetut muffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Suklaakuorrutetut muffinit

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

100 g
Tummaa suklaata
100 g
Margariinia
2 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Sokeria
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
150 g
Mascarponejuustoa

kuorrutus

100 g
Tummaa suklaata
100 g
Mascarponejuustoa
1 dl
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele suklaa. Sulata rasva kattilassa. Lisää suklaa. Nosta kattila syrjään ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita ne vaahtoon vuorotellen suklaaseoksen ja juuston kanssa. Jaa seos muffinivuokiin.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sulata kuorrutuksen suklaa mikrossa. Notkista mascarponejuusto ja sekoita joukkoon suklaa ja sokeri. Levitä muffinien päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 27.2.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1930

461

21,4 g

10,0 g

57,3 g

40,1 g

2,2 g

8,2 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Leivinjauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli