
Teriayaki-broileriwokki


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Suikaloi wokkivihannekset ohuiksi pitkiksi suikaleiksi.
Keitä nuudeleita 2 minuuttia ja huuhtele.
Laita broilerisuikaleet kuumalle pannulle öljytilkkaan paistumaan, lisää wokkivihannekset ja liotetut nuudelit.
Mausta limemehulla, inkiväärillä, sokerilla, chilillä sekä teriyakikastikkeella ja tarkista maku. Viimeistele broileriwokki korianterilla ja nauti.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
267
1116
4,0 g
1,0 g
31,5 g
1,5 g
5,0 g
22,5 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
100 g wokkivihanneksia, esim: ,
kesäkurpitsaa,
porkkanaa,
valkokaalia,
paprikaa,
sipulia,
rypsiöljy,
1 tl limemehua,
0,5 tl inkivääriä murskana ,
1,5 dl Teriyakiwok-kastiketta Blue Dragon ,
korianteria .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli