Tiikerimuffinit
Ainekset
Valmistus
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan.
Ota ¼ taikinasta toiseen kulhoon. Sekoita siihen kaakaojauhe ja maito.
Pane paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin. Levitä vuokiin ensin ohut kerros vaaleaa taikinaa. Levitä sen päälle ruokalusikallinen tummaa taikinaa. Jaa loput vaaleasta taikinasta pinnalle. Painele taikinaa lusikanvarrella muutaman kerran, jotta taikinaan muodostuu raitoja.
Kypsennä muffineja 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Tarjoa jäähtyneinä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
275
1152
11,2 g
3,7 g
36,8 g
19,9 g
1,2 g
5,4 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli