Tiikerimuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tiikerimuffinit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

200 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
3 kpl
Munaa
3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
2 rkl
Kaakaojauhetta
3 rkl
Maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon yksitellen munat hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan. Ota taikinasta 1/4 eri kulhoon. Lisää siihen kaakaojauhe sekä maito.Nostele pienien voideltujen ja korppujauhotettujen muffinivuokien tai paperisten vuokien pohjalle ensin ohut kerros vaaleaa taikinaa. Nosta sen päälle ruokalusikallinen tummaa taikinaa. Jaa pinnalle loput vaaleasta taikinasta. Vedä lusikalla syvennys taikinoihin, että raidat hieman sekoittuvat. Paista muffinit 200 asteessa 20-25 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.1.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.