Parhaimmat hilloreseptit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parhaimmat hilloreseptit

Mansikkahillo

Nyt hilloamaan! Kesän marjasadosta on ilo tehdä hillot, marmeladit ja hillokkeet syksyn ja talven varalle. Hillo valmistetaan juuri kypsyneistä marjoista sokerin kanssa keittämällä. Katso ohjeet mansikka-, vadelma-, mustikka-, raparperi- ja puolukkahillojen valmistamiseen sekä erilaisiin yhdistelmiin.

Jaa Somessa
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
Panu Pälviä

Mansikkahillot

Vadelmahillot

Puolukkahillot

Mustikkahillo

Marjamix

Omenahillot

Raparperihillo

Lue lisää: Hillot ja marjojen pakastaminen

Julkaistu: 30.6.2016
Muokattu: 25.10.2019
Jaa Somessa