Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas kevätillan menu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.3.2020
|
Muokattu: 12.2.2024
Kevyen raikas kalaherkku paistuu samassa pannussa perunoiden ja parsakaalin kanssa. Jälkiruoka on täydellinen yhdistelmä kirpeää sitruunaa ja makeaa marenkia.

Sillikaviaarimunat

Tarjoile klassinen sillikaviaari kananmunanpuolikkaista.

Sitruunainen turskapannu

Mausta turska raikkaaksi sitruunalla ja kypsennä uunissa yhdessä varhaisperunoiden ja parsakaalin kanssa. Viimeistele yhden vuoan uuniruoka persiljalla ja parmesaanilla.

Sitruunatorttu

Kirpeä sitruuna ja makea marenki yhdistyvät klassisessa piirakassa, joka sopii niin kahvi- kuin juhlapöytäänkin.

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset

Katso kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen