Sitruunakiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruunakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

3 kpl
Munaa
4 rkl
Sokeria
1 l
Kylmää vettä
5 rkl
Perunajauhoja
1 - 2 kpl
Sitruunaa

pinnalle:

Sokeria
1 kpl
(2 dl) kuohukermaa
Karambolaa
Koristerakeita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri paksupohjaisessa kattilassa sekaisin. Lisää vesi ja perunajauhot.Kuumenna seosta puuhaarukalla pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos kirkastuu ja sakenee. Älä keitä.Nosta kiisseli levyltä ja lisää siihen maun mukaan sitruunan mehua. Sekoita.Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripottele pintaan sokeria. Jäähdytä.Vaahdota kerma ja pursota kiisselin pintaan siitä ruusukkeet. Koristele vati karambolaviipalein ja pienin koristerakein

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.