Purista sitruunoista mehut.
Vatkaa sekaisin kattilassa munat, vesi, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehahtaa. Ota kattila liedeltä.
Sekoita joukkoon sitruunanmehu. Maista ja lisää sokeria tarvittaessa. Annostele kulhoihin ja siirrä ne jääkaappiin.
Vaahdota kerma ja sokerit. Tarjoa kiisseli kermavaahdon kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
382
1599
16,0 g
10,0 g
53,6 g
47,4 g
0,8 g
3,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli