Sillikaviaarimunat - Yhteishyvä

Sillikaviaarimunat

Annokset
4
Ruokavalio
Klassinen sillikaviaari tarjotaan tällä kertaa kananmunanpuolikkaista.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 kpl
(160 / 100 g) matjessiliiä
1/2 - 1 kpl
Kevätsipuli
1/2 kpl
(57/35 g) kapriksia
1 - 2 kpl
Tillinvartta
1/2 dl
Majoneesia
1/2 dl
Maustamatonta jogurttia
1/4 tl
(¼ tl) rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Keitä kananmunat koviksi, 10 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja halkaise kananmunat. Poista keltuaiset varovasti munanpuolikkaista ja laita kulhoon.

4 kpl
Kananmunaa
2

Valuta sillit. Hienonna sillit, kevätsipuli, kaprikset ja tilli. Säästä muutama kokonainen kapris ja tilliä koristeluun. Lisää hienonnetut ainekset keltuaisten joukkoon ja sekoita haarukalla, kunnes keltuaiset ovat hajonneet massaan. Lisää majoneesi, jogurtti ja pippuri. Sekoita.

1 kpl
(160 / 100 g) matjessiliiä
1/2 - 1 kpl
Kevätsipuli
1/2 kpl
(57/35 g) kapriksia
1 - 2 kpl
Tillinvartta
1/2 dl
Majoneesia
1/2 dl
Maustamatonta jogurttia
1/4 tl
(¼ tl) rouhittua mustapippuria
3

Lusikoi sillikaviaari munanpuolikkaisiin. Koristele kapriksilla ja tillillä.

1 - 2 kpl
Tillinvartta
1/2 kpl
(57/35 g) kapriksia
4

Jos sillikaviaaria jää yli, tarjoa se keitettyjen perunoiden tai leivän kanssa.

5

Vinkki: Kokeile matjessillin tilalla muita maustettuja sillejä, esimerkiksi sipulisilliä.

Resepti
Kati Pohja
Kuvat
Mikko Hannula
Julkaistu: 20.3.2018
Muokattu: 28.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g6 g
Proteiinia8 g33 g
Rasvaa15 g61 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj731 2923
Energiaa kcal175 698

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 prk (57/35 g) kapriksia

  • Tillinvartta

  • 0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g6 g
Proteiinia8 g33 g
Rasvaa15 g61 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj731 2923
Energiaa kcal175 698

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 prk (57/35 g) kapriksia

  • Tillinvartta

  • 0,25 tl (¼ tl) rouhittua mustapippuria

Resepti
Kati Pohja

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.