Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa 2−3 osaan. Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta ja huuhtele linssit. Huuhtele ja kuivaa pinaatti.
Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla. Lisää kaalit ja valkosipuli, paista noin 5 minuutin ajan käännellen. Mausta limenmehulla ja soijalla. Lisää pannulle linssit ja anna lämmetä muutama minuutti. Sekoita lopuksi joukkoon pinaatti ja ½ rkl öljyä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
135
564
5,5 g
0,3 g
11,0 g
2,0 g
3,3 g
8,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli