Tee ensin gremolata. Hienonna lehtipersilja ja kuorittu valkosipuli. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori hienoksi. Purista sitruunasta 1 ½ rkl mehua. Yhdistä kaikki gremolatan ainekset.
Leikkaa kuhafileet annospaloiksi. Sekoita korppujauhot, suola ja valkopippuri lautasella. Kääntele fileet seoksessa.
Kuumenna nokare voita paistinpannulla. Kun vaahto laskee, paista fileet parissa erässä kauniin ruskeiksi, noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
Laita fileet lautasille, lusikoi päälle gremolataa ja tarjoa esimerkiksi kermaperunoiden kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1120
268
14,3 g
6,0 g
5,0 g
0,3 g
0,5 g
28,8 g
1,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku lehtipersiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli