Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maksamakkaracrostinit

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Patonki
150 g
Maksamakkaraa

Lisäksi:

1 dl
Mustaherukkahyytelöä
Muutama varsi ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa patonki viipaleiksi ja paahda viipaleet 250-asteisessa uunissa kevyesti. Viipaloi maksamakkara. Nosta leiville maksamakkaraviipale ja nokare mustaherukkahyytelöä. Koristele ruohosipulilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.