Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Talven juhlien kasvismenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 12.10.2020
|
Muokattu: 2.11.2023
Talvisessa kasvismenussa herkutellaan vegaanisella stifadolla, karamellisoiduilla ruusukaaleilla ja kaura-omenapaistoksella. Tarjoa vegaaninen menu esimerkiksi isänpäivänä tai itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Herkullinen alkupala karamellisoiduista ruusukaaleista

Tarjoa alkuun pannulla rapeiksi karamellisoituneita ruusukaaleja. Kata pöytään myös kermainen cashew-kastike ja cocktail-tikkuja, joilla kaaleja on hauska dippailla soosiin.

Pääruoaksi täyteläistä stifadoa

Kreikkalainen lihapata stifado valmistuu vegaanisesti herkkusienistä. Umamiset sienet hautuvat yhdessä lämmittävien mausteiden ja tomaattisen liemen kanssa maukkaaksi padaksi, joka nautitaan perunamuusin kanssa.

Jälkiruokana maistuu perinteinen kaura-omenapaistos

Kaura-omenapaistos sopii hyvin hienommankin aterian jälkiruoaksi, kun tarjoat sen itse tehdyn vaniljakastikkeen kanssa. Rapea kauramuru, pehmeäksi hautuneet omenat ja vaniljakastike on monelle maistuva yhdistelmä.

Katso kaikki ideat ja reseptit pyhäinpäivään