Tarjoa alkuun pannulla rapeiksi karamellisoituneita ruusukaaleja. Kata pöytään myös kermainen cashew-kastike ja cocktail-tikkuja, joilla kaaleja on hauska dippailla soosiin.
Pippuriset ruusukaalit ja cashewkastike
Tarjoa alkuun pannulla rapeiksi karamellisoituneita ruusukaaleja. Kata pöytään myös kermainen cashew-kastike ja cocktail-tikkuja, joilla kaaleja on hauska dippailla soosiin.
Härkäpapusuikaleista tulee juhlaruokaa, kun paistat ne kanelin ja maustepippurin maustamaksi käristykseksi ja tarjoilet samettisen juuriselleri-omenapyreen kanssa. Lisää pinnalle vielä puolukoita, niin talven juhlien paras kasvispääruoka on valmis.
Tiesitkö, että kurpitsaa voi syödä myös raakana? Tee talven mehukkain slaw ohuista kaali- ja kurpitsasuikaleista, purjosta, puolukoista ja mintuista. Salaatin mehevyyden takaa inkivääri-hunajakastike, josta voit tehdä vegaanisen vaihtamalla hunajan agave-siirappiin.
Jäätelöä voi tehdä helposti itse myös ilman jäätelökonetta! Lempeästi happaman piimäjäätelön kanssa maistuu mustikkakastike ja kardemummainen kauramuru. Jos teet menun vegaanisena, leivo aterian loppuhuipennukseksi porkkanakakku.