Rullattu naudanpaisti, paahtuneet juurekset ja lämmin ruusukaalicaesar tekevät tästä menusta täyteläisen ja juhlavan. Jälkiruokana maistuvat mehevät sacher-mokkapalat.
Juhlava pyhäinpäivän menu x 3
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 12.10.2020
|Muokattu: 30.1.2025
Pyhäinpäivän menussa maistuvat talven juurekset, kotimainen liha, kala ja sienet, täyteläinen suklaa ja raikkaat marjat. Kokosimme reseptit kolmeen pyhäinpäivän kattaukseen. Valmista lämmittävä liharuoka, raikas kala-ateria tai kasvismenu, joka sopii myös vegaaneille.
Lihamenussa herkutellaan naudanpaistilla ja uunijuureksilla
Kalamenussa maistuu hienostunut siika
Inkiväärin maustama palsternakkasosekeitto, uunissa paistettu siika ja rapeat uuniperunat muodostavat herkullisen kokonaisuuden. Jälkiruoka jatkaa menun vaaleaa linjaa: valkosuklaamutakakku viettelee vaniljaisella maullaan.
Vegaaninen stifado ja karamellisoidut ruusukaalit ihastuttavat talven kasvismenussa
Alkuun cashew-kermaan dippailtavia ruusukaaleja, pääruoaksi stifadoa perunamuusin kanssa ja loppuun vielä rapeapintaista kaura-omenapaistosta vaniljakastikkeella viimeisteltynä.











