Rullattu naudanpaisti, paahtuneet juurekset ja lämmin ruusukaalicaesar tekevät tästä menusta täyteläisen ja juhlavan. Jälkiruokana maistuvat mehevät sacher-mokkapalat.
Juhlava pyhäinpäivän menu x 3
Lihamenussa herkutellaan naudanpaistilla ja uunijuureksilla
Kalamenussa maistuu hienostunut siika
Inkiväärin maustama palsternakkasosekeitto, uunissa paistettu siika ja rapeat uuniperunat muodostavat herkullisen kokonaisuuden. Jälkiruoka jatkaa menun vaaleaa linjaa: valkosuklaamutakakku viettelee vaniljaisella maullaan.
Vegaaninen stifado ja karamellisoidut ruusukaalit ihastuttavat talven kasvismenussa
Alkuun cashew-kermaan dippailtavia ruusukaaleja, pääruoaksi stifadoa perunamuusin kanssa ja loppuun vielä rapeapintaista kaura-omenapaistosta vaniljakastikkeella viimeisteltynä.