Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juhlava pyhäinpäivän menu x 3

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 12.10.2020
|
Muokattu: 12.10.2020
Pyhäinpäivän menussa maistuvat talven juurekset, kotimainen liha, kala ja härkäpapu, karamellisoidut kasvikset, täyteläinen suklaa ja raikkaat marjat. Kokosimme reseptit kolmeen pyhäinpäivän kattaukseen. Valmista lämmittävä liharuoka, raikas kala-ateria tai värikäs kasvismenu, joka on helppo tehdä myös kokonaan vegaanisena.

Lihamenussa herkutellaan naudanpaistilla ja uunijuureksilla

Karamellisoitujen sipuleiden kanssa kypsynyt uunipaisti, paahtuneet juuripersiljat ja lämmin ruusukaalicaesar tekevät tästä menusta täyteläisen ja juhlavan. Jälkiruokana maistuvat mehevät sacher-mokkapalat.

Kalamenussa maistuvat rapeat perunat ja hienostunut hauki

Inkiväärin maustama palsternakkasosekeitto, voissa paistettu hauki ja rapeat uuniperunat muodostavat herkullisen kokonaisuuden. Jälkiruoka jatkaa menun vaaleaa linjaa: valkosuklaamutakakku viettelee vaniljaisella maullaan.

Härkiskäristys ja karamellisoidut ruusukaalit ihastuttavat talven kasvismenussa

Alkuun cashew-kermaan dippailtavia ruusukaaleja, pääruoaksi mausteista härkiskäristystä selleri-omenapyreen ja raikkaan kurpitsasalaatin kanssa ja loppuun vielä piimäjäätelöä tai vegaanista porkkanakakkua. Talven juhlien kasvismenu on ihanan värikäs ja täynnä makua.

Katso kaikki ideat ja reseptit pyhäinpäivään