Karamellisoitujen sipuleiden kanssa kypsynyt uunipaisti, paahtuneet juuripersiljat ja lämmin ruusukaalicaesar tekevät tästä menusta täyteläisen ja juhlavan. Jälkiruokana maistuvat mehevät sacher-mokkapalat.
Lämmittävä lihamenu talven juhliin
Karamellisoitujen sipuleiden kanssa kypsynyt uunipaisti, paahtuneet juuripersiljat ja lämmin ruusukaalicaesar tekevät tästä menusta täyteläisen ja juhlavan. Jälkiruokana maistuvat mehevät sacher-mokkapalat.
Inkiväärin maustama palsternakkasosekeitto, voissa paistettu hauki ja rapeat uuniperunat muodostavat herkullisen kokonaisuuden. Jälkiruoka jatkaa menun vaaleaa linjaa: valkosuklaamutakakku viettelee vaniljaisella maullaan.
Alkuun cashew-kermaan dippailtavia ruusukaaleja, pääruoaksi mausteista härkiskäristystä selleri-omenapyreen ja raikkaan kurpitsasalaatin kanssa ja loppuun vielä piimäjäätelöä tai vegaanista porkkanakakkua. Talven juhlien kasvismenu on ihanan värikäs ja täynnä makua.