Pannulla paistetut ruusukaalin lehdet korvaavat romainesalaatin tässä caesarin talviversiossa. Tarjoile juhlava salaatti alkuruokana tai pääruoan lisukkeena.
Lämmittävä lihamenu talven juhliin
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould, Yhteishyvä
Julkaistu: 12.10.2020
|Muokattu: 30.1.2025
Talvisessa lihamenussa maistuvat sesongin juurekset ja ruusukaali. Tee alkuun tavallista rouheampi caesarsalaatti, tarjoile pääruokana täytettyä naudanpaistia uunikasvisten kanssa ja päätä menu mehevillä sacher-mokkapaloilla. Tämä talvinen juhlamenu sopii erinomaisesti esimerkiksi pyhäinpäivän ja itsenäisyyspäivän viettoon.
Alkuun rouskuva caesarsalaatti ruusukaalista
Pääruoaksi täytetty naudanpaisti juuresten ja leipäjuuston kanssa
Yrttimarinoitu naudanpaisti saa juhlapäivänä seurakseen uunikasviksia ja leipäjuustoa. Kypsennä paisti makusi mukaan punertavaksi tai täysin kypsäksi.
Menun makea päätös: mangon maustamat sacher-mokkapalat
Kaksi klassikkoleivonnaista yhdessä kakussa – täydellistä! Sacher-mokkapaloissa kahvi-suklaakuorrutteen alta löytyy aprikoosihillokerros ja taikinaan on piilotettu vielä toinenkin hedelmäinen herkku, paloiksi pilkottu mango.







