Pannulla paistetut ruusukaalin lehdet korvaavat romainesalaatin tässä caesarin talviversiossa. Tarjoile juhlava salaatti alkuruokana tai pääruoan lisukkeena.
Lämmittävä lihamenu talven juhliin
Alkuun rouskuva caesarsalaatti ruusukaalista
Pääruoaksi täytetty naudanpaisti juuresten ja leipäjuuston kanssa
Yrttimarinoitu naudanpaisti saa juhlapäivänä seurakseen uunikasviksia ja leipäjuustoa. Kypsennä paisti makusi mukaan punertavaksi tai täysin kypsäksi.
Menun makea päätös: mangon maustamat sacher-mokkapalat
Kaksi klassikkoleivonnaista yhdessä kakussa – täydellistä! Sacher-mokkapaloissa kahvi-suklaakuorrutteen alta löytyy aprikoosihillokerros ja taikinaan on piilotettu vielä toinenkin hedelmäinen herkku, paloiksi pilkottu mango.