Tarjoa alkuun pannulla rapeiksi karamellisoituneita ruusukaaleja. Kata pöytään myös kermainen cashew-kastike ja cocktail-tikkuja, joilla kaaleja on hauska dippailla soosiin.
Talven juhlien kasvismenu
Herkullinen alkupala karamellisoiduista ruusukaaleista
Pääruoaksi täyteläistä stifadoa
Kreikkalainen lihapata stifado valmistuu vegaanisesti herkkusienistä. Umamiset sienet hautuvat yhdessä lämmittävien mausteiden ja tomaattisen liemen kanssa maukkaaksi padaksi, joka nautitaan perunamuusin kanssa.
Jälkiruokana maistuu perinteinen kaura-omenapaistos
Kaura-omenapaistos sopii hyvin hienommankin aterian jälkiruoaksi, kun tarjoat sen itse tehdyn vaniljakastikkeen kanssa. Rapea kauramuru, pehmeäksi hautuneet omenat ja vaniljakastike on monelle maistuva yhdistelmä.