Kalamenun alussa ruokahalua herättelee inkiväärin maustama palsternakkasosekeitto. Viimeistele annokset tuoreella timjamilla, niin saat keitosta juhlavan näköisen.
Palsternakka-inkiväärikeitto
Kalamenun alussa ruokahalua herättelee inkiväärin maustama palsternakkasosekeitto. Viimeistele annokset tuoreella timjamilla, niin saat keitosta juhlavan näköisen.
Milloin viimeksi söit haukea? Haastavana pidetyn kalan valmistus helpottuu huomattavasti, kun pyydät kalatiskin henkilökuntaa poistamaan ruodot valmiiksi. Sen jälkeen hauelle riittää pikainen paisto pannulla. Raikas jogurttikastike täydentää kalan hienoa makua.
Näitä pottuja on pakko kokeilla! Ruokakirjoittaja Hanna Jensenin ohjeella uunissa paistetuista perunoista tulee pinnalta rapeita ja sisältä silkkisen pehmeitä. Täydellisen rakenteen salaisuus piilee perunoiden keitinvedessä.
Tarjoile raikkaan kalamenun päätteeksi ihanan täyteläistä valkosuklaamutakakkua. Ripottele pinnalle puolukoita, karpaloita tai muita marjoja, niin makeus taittuu juuri sopivasti.