Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo ja juhlava kalamenu talveen

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 7.10.2020
|
Muokattu: 12.10.2020
Inkiväärin maustama palsternakkakeitto, paistettu hauki ja rapeat perunat sekä samettisen pehmeä valkosuklaamutakakku muodostavat yhdessä helpon, mutta juhlavan kalamenun talven juhliin. Kata tämä kattaus pöytään esimerkiksi pyhäin- tai itsenäisyyspäivänä.

Helppo palsternakkasosekeitto saa makua inkivääristä

Kalamenun alussa ruokahalua herättelee inkiväärin maustama palsternakkasosekeitto. Viimeistele annokset tuoreella timjamilla, niin saat keitosta juhlavan näköisen.

Hauki on parhaimmillaan paistettuna

Milloin viimeksi söit haukea? Haastavana pidetyn kalan valmistus helpottuu huomattavasti, kun pyydät kalatiskin henkilökuntaa poistamaan ruodot valmiiksi. Sen jälkeen hauelle riittää pikainen paisto pannulla. Raikas jogurttikastike täydentää kalan hienoa makua.

Hanna Jensenin älyttömän rapeat ja sisältä silkkiset perunat

Näitä pottuja on pakko kokeilla! Ruokakirjoittaja Hanna Jensenin ohjeella uunissa paistetuista perunoista tulee pinnalta rapeita ja sisältä silkkisen pehmeitä. Täydellisen rakenteen salaisuus piilee perunoiden keitinvedessä.

Mutakakun vaalea versio on ihanan makea

Tarjoile raikkaan kalamenun päätteeksi ihanan täyteläistä valkosuklaamutakakkua. Ripottele pinnalle puolukoita, karpaloita tai muita marjoja, niin makeus taittuu juuri sopivasti.

Katso kaikki ideat ja reseptit pyhäinpäivään