Cupcake-malli 1
Pienet leivokset ovat syötävän somia. Mallit 1 ja 3.
Pohja: (Langalla E) Virkkaa aloitusrenkaaseen 6 ks. Jatka virkkaamista spiraalina, eli siirry suoraan edelliseltä kerrokselta seuraavalle. Tee toisella kerroksella lisäykset virkkaamalla jokaiseen ks:aan 2 ks. Kolmannella kerroksella virkkaa joka toiseen ks:aan 2 ks. Jatka lisäyksiä niin, että jokaisella lisäyskerroksella lisäysten välissä on yksi ks enemmän. Lopeta lisäykset, kun silmukoita on yhdellä kerroksella yht. 54. Virkkaa 7 krs kiinteitä silmukoita ja tee reunus: Virkkaa kerroksen ajan jokaiseen silmukkaan ks + 3 kjs. Katkaise lanka.
Kakku: (Langalla A) Poimi virkatun pohjan kiinteiden silmukoiden etureunoista 54 s, jaa s:t neljälle puikolle. Neulo sileää neuletta suljettuna neuleena 6 krs ja vaihda lankaan B. Neulo 1 krs oikein ja aloita kavennukset: *Neulo 2 o yht, 6 o* toista - krs:n loppuun asti. Toista kavennukset 1x2, 1x1, 4x0 krs välein niin, että jokaisella kavennuskerroksella kavennusten välissä on yksi silmukka vähemmän. Katkaise lopuksi lanka ja vie se silmukoiden läpi.
Kirsikka: (Langalla C) Virkkaa 7 kjs. Virkkaa 6 s levyinen ja 6 kerrosta korkea neliö kiinteillä silmukoilla. Jätä langanpää pitkäksi. Ompele päättelylangalla pitkin pistoin neliön ympäri ja kiristä langan avulla neliö palloksi. Varmista kirsikan muodon pysyvyys muutamalla pistolla.