Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Voit nyt tarkastella myös perheen yhteisiä ostoja.

Perhejako - kaikki taloutesi ostot helposti nähtävissä

Teksti:
Kirsi Järvelä
Kuvat:
M. Vierikko
Julkaistu: 1.4.2020
|
Muokattu: 7.4.2020
Uusi Perhejako mahdollistaa perheen yhteisten ostojen jakamisen S-ryhmän hyötypalveluissa.

Uusi Perhejako mahdollistaa perheen yhteisten ostojen jakamisen S-ryhmän hyötypalveluissa. Perhejaon avulla samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvat täysi-ikäiset voivat nyt jakaa tarkat ostotietonsa ja tarkastella Omat ostot -palvelussa esimerkiksi, kuinka suuri on koko perheen ruokaostosten hiilijalanjälki tai kotimaisuusaste.

Ostotiedot näytetään aina taloustasolla yksilöimättä tarkemmin sitä, kuka ryhmään kuuluva ostokset on tehnyt.

Perhejakoa hallinnoi asiakasomistajatalouden pääjäsen, joka kutsuu Omat ostot -palvelun kautta muut asiakasomistajatalouteensa kuuluvat mukaan seuraamaan yhteisiä ostoja. Jokainen kutsuttu voi aina valita hyväksyykö kutsun vai ei ja kaikki Perhejakoon kuuluvat näkevät, kenen tarkkoja ostotietoja Perhejaon piiriin kuuluu. Palvelusta voi myös poistua koska tahansa halutessaan.

Toimi näin:

  • Oletko asiakasomistajatalouden pääjäsen? -Avaa Omat ostot-palvelu ja lähetä kutsu ohjeiden mukaan talouteesi kuuluville täysi-ikäisille. Jos listalta puuttuu perheenjäsen, jonka haluaisit mukaan, voit ylläpitää asiakasomistajataloutesi tietoja kirjautumalla omiin tietoihisi.
  • Jos kuulut asiakasomistajatalouteen, mutta et ole talouden pääjäsen, pääset Perhejakoon mukaan hyväksymällä sinulle lähetetyn kutsun.

Palvelut, joissa Perhejako on käytössä: