Kesän aikana MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa on seurattu, kenen tuotteesta tulee seuraava menestystarina S-ryhmän ruokakauppoihin. 10-osaisen Suomalainen menestysresepti -sarjan ensimmäinen jakso nähtiin kesäkuussa ja voittaja selvisi 25. elokuuta.
Kauden voittajaksi kruunattiin ravintoloitsija Marjaana Pohjolan Fallero-härkäpapufalafelit.
Finaalissa kisasivat Falleron lisäksi Foodinin Chia Good -luomuvälipala, Bean Betterin fermentoidut härkäpapupalat, Leivon Leipomon Kaurakas-putkipasta, Kamaboko Finlandin savustetusta lahnasta valmistettu Leikkala-kalaleikkele sekä KomeroFoodin Ateriakippo.
Kaikki finalistituotteet löytyvät valikoiduista S-ryhmän ruokakaupoista (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku) 26.8. alkaen. Omassa lähimyymälässä myynnissä olevat tuotteet voi tarkistaa kätevästi Foodie.fi-palvelusta.
Kisan tuomaristossa istuvat kolmannella tuotantokaudella kokki ja ruoan monialayrittäjä Jyrki Sukula, Finlaysonin nostamisesta nykykuluttajien tietoisuuteen tunnettu Jukka Kurttila, tuotekehitysyhtiö Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma sekä S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho.
S-ryhmä tarjosi finalisteille taloudellista tukea tuotekehitykseen. Voittajatuote on S-ryhmän ruokakauppojen syksyn ykköslanseeraus. Edelliset voittajat Leivon Leipomon kaurasiemenpyörykkä Boltsi (2019) ja Leipomo Rostenin Rostis-piirakka (2020) ovat olleet todellisia hittituotteita.