Yhteishyvän vuoden 1970 numeroissa ajanmukaiset keinokuitumateriaalit lupaavat vaivatonta vaatehuoltoa.
Letkeissä muotijutuissa ja vaatemainoksissa toistuvat kauppanimet ja materiaalinimikkeet Trevira, Diolen, tricel-silkki, akryyli-jersey sekä raion.
Oleiluun tarjotaan kylpytakkeja, yöpaitoja, pyjamia, lukunuttuja sekä nailon-velourista eli joustosametista ommeltuja haalareita. Pikkulapset juoksentelevat sukkahousuissa, jotka ovat villan ja finncrepe-polyamidin sekoitetta.
Miehet kotoilevat banlon-kerrastoissa, kun taas naisten aamutakit on valmistettu tikatusta nailon-charmeusesta, jonka täytteenä on pehmeä superlon. Kynttilänvalossa lämmittävää ”ajattoman tyylikästä kotipukua” on saatavilla ruskeana tai vihreänä, ja se on materiaaliltaan ”nukattua courtellea” tai Bri-Novaa, joka ”joustaa ja myötäilee liikkeitä ja koskettaa ihoa höyhenenpehmeästi”.
Edes naisten alusvaatteet eivät saa puristaa tai hiertää, vaan niiden pitää tehdä ”vuoden jokaisesta päivästä vartalonne vapaapäivä”.
Odotettuihin kesälomapäiviin lanseerattiin miehille isoisätyylinen, lahkeellinen ranta-asu ”uimaan, rannalle, leikkipuvuksi kotiin, helleyön uniasuksi”.
Chenillestä valmistettua lannevaatetta markkinoitiin miehille ”kesän pop-muotina”.
Myös chenillestä valmistettua lannevaatetta markkinoitiin miehille ”kesän pop-muotina”.
Yleensä leikkipuku oli tarjolla naisille heidän ”rantakisailujaan” varten. Illan viiletessä verhouduttiin ponchoon tai bouclé-pintaiseen neulepuseroon.