Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklainen isänpäiväkakku

Isänpäivän kakut

Mitä leipoisit isälle tänä vuonna: suussasulavan suklaakakun, täyteläisen juustokakun vai jotain raikkaan hedelmäistä? Katso herkulliset reseptit isänpäivän kakkuihin!

Isää voi ilahduttaa monenlaisella kakulla. Suklaa on aina hyvä vaihtoehto, joko täytekakuksi tai juustokakuksi leivottuna. Mutakakku tuorejuustovaahdolla hunnutettuna on vaivaton ja näyttävä kahden suosikkikakun yhdistelmä, joka sopii myös lasten kanssa leivottavaksi. Appelsiinin maustama isänpäivän suklaakakku on helppo vaihtoehto, sillä taikinaa ei tarvitse vatkata. Isä saattaisi arvostaa myös tumman oluen kostuttamaa stout-suklaakakkua. Vai pitäisikö kakun olla gluteeniton? Siinä tapauksessa neljän raaka-aineen ranskalainen suklaakakku tai kolmen aineksen japanilainen juustokakku ovat hyviä valintoja.

Jos hedelmäiset maut ovat enemmän isän mieleen, leivo juhlan kunniaksi gluteeniton puolukkabrita, talvinen päärynäjuustokakku tai raikas appelsiinijuustokakku. Vegaaninen mangojuustokakku ihastuttaa rapealla kaurakeksipohjallaan, raikkaalla täytteellään ja mangokuorrutteellaan. Jos haluat tehdä oikein näyttävän juustokakun, tee keikautettu mangojuustokakku.

Tykkääkö isä hauskoista yllätyksistä? Kermakakuista hauskin on varmasti luumurahkalla täytetty pipokakku. Isän voi yllättää myös pikimustalla glitterkakulla tai pikkuisen tulisella chili-suklaakakulla.

Katso kaikki isänpäivän kakut