TeemaJone Nikula muistaa pahalla vain yhtä inttiruokaa: ”piikkilankaestettä” – Katso sotilaskodin top 5 -lista!
MakumuistojaNäin hävikkiruoka hyödynnetään Vantaalla: vuodessa jopa miljoona kiloa jaetaan eteenpäin!
Ruoka ja reseptitKirja, joka yhdistää mummolaherkut ja roiskeläppähetket – suomalaisten ruokamuistot koottiin Ruoka-Kalevalaan
MakumuistojaRuoka-Kalevalaan novellin kirjoittanut Outi Pakkanen: "Friteeratut heinäsirkat olivat herkullisia"
MakumuistojaRuoka-Kalevalaan novellin kirjoittanut Juha Itkonen: "Miksei ruisleipä leviä maailmalle?"
MakumuistojaKirjailija Outi Pakkanen: "En aio mennä hautaan, ennen kuin opin tekemään täydellisen kaalilaatikon"
MakumuistojaMakumuistoja-juontaja Jenni Kokander: "Söimme lauantaisin lihapiirakkaa suodatinpussista"