Tiedätkö, mikä on suomalaisten eniten rakastama lentokoneruoka?
Jone Nikula muistaa pahalla vain yhtä inttiruokaa: ”piikkilankaestettä” – Katso sotilaskodin top 5 -lista!
Tässäkö lasten uusi ruokatrendi? ”Siirryin täysimetyksestä suoraan sormiruokailuun”
Kari Lumikero: “Tämä oli 70-luvun bileruoka” – muistatko sinäkin?
Näin hävikkiruoka hyödynnetään Vantaalla: vuodessa jopa miljoona kiloa jaetaan eteenpäin!
Muistatko tämän 80-luvun trendiruoan? Ninja Sarasalo: ”Siitä tuli turvallinen olo”
”Sienien riivaama” Saimi Hoyer: Tämä sieni on 1000 kertaa parempi kuin kantarelli
Juontaja Kari Lumikero uusien makujen äärellä: ”Strutsinmunasta saa maukkaan omeletin”
Rosa Liksom: "Rakastan itsepalvelukassoja"
Isien rooli keittiössä ja hyönteisruoat puhuttivat Ruoka-Kalevalan julkaisutilaisuudessa
Kirja, joka yhdistää mummolaherkut ja roiskeläppähetket – suomalaisten ruokamuistot koottiin Ruoka-Kalevalaan
Jörn Donner: "Lapsuudessani silakkalaatikko oli arjen luksusta"
Ruoka-Kalevalaan novellin kirjoittanut Outi Pakkanen: "Friteeratut heinäsirkat olivat herkullisia"
Ruoka-Kalevalaan novellin kirjoittanut Juha Itkonen: "Miksei ruisleipä leviä maailmalle?"
Virpi Hämeen-Anttila: "Jäin libanonilaiseen mezeen kerralla koukkuun"
Kirjailija Outi Pakkanen: "En aio mennä hautaan, ennen kuin opin tekemään täydellisen kaalilaatikon"
Kirjailija Juha Itkonen: "Täytyyhän isän osata jotain ruokaa laittaa"
Kolmen suklaan kerrosjuustokakku
Porkkanakakku (pellillinen)
Tällä ruoalla Kari Lumikero hurmaa vaimonsa
Näin Jenni Kokander hurmattiin ruoalla keskellä yötä
Kurkistus kulisseihin: Jenni kakun kimpussa
Makumuistoja-juontaja Kari Lumikero: "Ruispuuro oli lapsuuden inhokkiruokani"