Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Black salmon

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
lohifileetä (4 annospalaa)
Valmista misomarinadi ja marinoi kalaa 1-2 päivää ennen paistamista.

Marinadi

3/4 dl
sakea
3/4 dl
riisiviinietikkaa
4 rkl
misotahnaa
3 rkl
sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kiehauta sake ja riisiviinietikka, anna kiehua n. 20 sekuntia jotta alkoholi haihtuu. Pienennä lämpötilaa ja lisää misotahna ja sokeri. Vatkaa kunnes misotahna ja sokeri ovat liuenneet.

2

Anna jäähtyä.

3

Kuivaa lohifileet paperilla ja kaada marinadi lohifileiden päälle. Anna marinoitua vähintään vuorokausi.7

4

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

5

Poista lohet marinadista ja pyyhi varovasti ylimääräinen marinadi pois.

6

Paista kuumassa pannussa nahka ylöspäin kunnes pinnassa on hieno tumma väri.

7

Aseta lohet pellille ja paista uunissa n. 5–10 minuuttia.

8

Tarjoile kasvisten ja pikkelöidyn inkiväärin kanssa

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.