Black salmon
Black salmon
Yhteistyössä

Black salmon

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 glohifileetä (4 annospalaa)
valmista misomarinadi ja marinoi kalaa 1-2 päivää ennen paistamista.

Marinadi

3/4 dlsakea
3/4 dlriisiviinietikkaa
4 rklmisotahnaa
3 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta sake ja riisiviinietikka, anna kiehua n. 20 sekuntia jotta alkoholi haihtuu. Pienennä lämpötilaa ja lisää misotahna ja sokeri. Vatkaa kunnes misotahna ja sokeri ovat liuenneet.

  2. 2

    Anna jäähtyä.

  3. 3

    Kuivaa lohifileet paperilla ja kaada marinadi lohifileiden päälle. Anna marinoitua vähintään vuorokausi.7

  4. 4

    Lämmitä uuni 200 asteeseen.

  5. 5

    Poista lohet marinadista ja pyyhi varovasti ylimääräinen marinadi pois.

  6. 6

    Paista kuumassa pannussa nahka ylöspäin kunnes pinnassa on hieno tumma väri.

  7. 7

    Aseta lohet pellille ja paista uunissa n. 5–10 minuuttia.

  8. 8

    Tarjoile kasvisten ja pikkelöidyn inkiväärin kanssa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025