Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-tuorepastasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Broilerin marinoituja ohutleikkeitä
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Musta- tai roseepippuria
250 g
Juustotäytteistä tuorepastaa
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Ruukku rucolaa tai puoli ruukkua salaattia
1 dl
Taatelipaloja
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerin leikkeet kypsiksi miedolla lämmöllä. Mausta leikkeet suolalla ja pippurilla. Keitä pasta kypsäksi. Valuta ja anna jäähtyä. Kuori appelsiini veitsellä siten, että valkoista osaa ei jää appelsiiniin. Paloittele. Kokoa salaatti revityistä rucolan- tai salaatinlehdistä, juustotäytteisestä pastasta, appelsiininpaloista ja taateleista. Leikkaa broilerileikkeet viipaleiksi salaatin päälle. Kaada salaatin joukkoon sitruunanmehua sekä hieman öljyä.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.5.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.