Kalkkunafilee ja persikka-sinihomejuustokastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunafilee ja persikka-sinihomejuustokastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

(noin 1,2 kg) kalkkunan fileerulla

persikka-sinihomejuustokastike

2 dl
Paistolientä (+ vettä)
3 kpl
Säilykepersikanpuolikasta
50 g
Sinihomejuustoa
2 dl
Kermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Ota kalkkunanfilee huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Nosta filee uunivuokaan. Paina paistomittari fileen keskelle. Kypsennä ensin 200 asteessa 15 minuuttia ja laske uunin lämpötila 125 asteeseen. Kypsennä, kunnes fileen sisälämpötila on noin 75 astetta. Nosta filee uunista ja kääri folioon. Anna vetäytyä hetki.Siivilöi fileestä valunut liemi talteen kastiketta varten. Valmista kastike. Mittaa kattilaan liemi. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää persikat, paloiteltu homejuusto ja kerma. Keitä kastiketta muutama minuutti. Siivilöi kastike. Tarkista maku. Poista fileestä verkko ja leikkaa liha viipaleiksi. Tarjoile kuuman kastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.