Valmista täyte 1. Jos käytät kokonaista kinkkupalaa, leikkaa se pienempiin osiin. Laita kaikki täytteen ainesosat tehosekoittimen tai monitoimikoneen kulhoon ja anna koneen käydä, kunnes kinkku on leikkautunut ja massa on sopivan rakeista.
Valmista täyte 2. Kuutioi kurkut pieniksi ja valuta hetki lävikössä. Sekoita kulhossa kurkkukuutiot, tuorejuusto ja ranskankerma.
Levitä tarjoilualustan (noin 25 x 35 cm) päälle ensin iso pala foliota ja sen päälle kaksi reilua palaa tuorekelmua. Leikkaa leivistä reunat pois. Aseta 6 grahampaahtoleipäpalaa kelmun päälle vieri viereen kahteen riviin. Kostuta leivät maidolla ja levitä päälle täyte 1.
Laita täytteen päälle 6 vehnäpaahtoleipäpalaa ja kostuta maidolla. Levitä leipäpalojen päälle täyte 2 ja sen päälle loput grahampaahtoleipäviipaleet. Kostuta myös päällimmäinen kerros. Kääri kakku tiiviisti alla olevilla kelmuilla ja niiden jälkeen vielä foliolla. Aseta kakun päälle leikkuulauta painoksi ja laita jääkaappiin tekeytymään seuraavaan päivään.
Kuorrutetta varten hienonna basilika sauvasekoittimella. Lisää tuorejuustot, majoneesi ja basilikasilppu ja surauta tasaikseksi. Levitä kuorrute kakun päälle ja sivuille.
Koristelua varten hienonna yrtit. Painele yrttisekoitus kakun reunoille. Koristele pinta kinkkuleikkeleellä, kirsikkatomaateilla ja basilikalla.
Vinkki: Voileipäkakku säilyy jääkaapissa täytettynä pari päivää. Kuorruta ja koristele kakku kuitenkin vasta tarjoilupäivän aamuna.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.