Maukas uunilohi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 - 800 gkirjolohi- tai lohifileetä
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
2 kpltomaattia
50 gsinihome- tai sulatejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Nypi fileestä ruodot pinseteillä. Tee kalaan muutaman sentin välein vinoja viiltoja pyrstöä kohti ja nahkaan asti. Asettele joka toiseen viiltoon tomaattiviipale ja joka toiseen viiltoon juustoa. Nosta filee uunivuokaan ja sirottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 10.11.2025

Samankaltaisia reseptejä