Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maukas uunilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 - 800 g
Kirjolohi- tai lohifileetä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 kpl
Tomaattia
50 g
Sinihome- tai sulatejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi fileestä ruodot pinseteillä. Tee kalaan muutaman sentin välein vinoja viiltoja pyrstöä kohti ja nahkaan asti. Asettele joka toiseen viiltoon tomaattiviipale ja joka toiseen viiltoon juustoa. Nosta filee uunivuokaan ja sirottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.