Maukas uunilohi
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 600 - 800 g | kirjolohi- tai lohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 2 kpl | tomaattia |
| 50 g | sinihome- tai sulatejuustoa |
- 1.
Nypi fileestä ruodot pinseteillä. Tee kalaan muutaman sentin välein vinoja viiltoja pyrstöä kohti ja nahkaan asti. Asettele joka toiseen viiltoon tomaattiviipale ja joka toiseen viiltoon juustoa. Nosta filee uunivuokaan ja sirottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Maukas uunilohi
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 - 800 g | kirjolohi- tai lohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 2 kpl | tomaattia |
| 50 g | sinihome- tai sulatejuustoa |
Valmistus
- 1
Nypi fileestä ruodot pinseteillä. Tee kalaan muutaman sentin välein vinoja viiltoja pyrstöä kohti ja nahkaan asti. Asettele joka toiseen viiltoon tomaattiviipale ja joka toiseen viiltoon juustoa. Nosta filee uunivuokaan ja sirottele päälle suolaa, pippuria ja timjamia. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|Päivitetty: 10.11.2025





























