Mokkapalat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mokkapalat
Play

Mokkapalat

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
24 Palaa
Fork and knife
24 Palaa
Mokkapalat on klassikkoherkku ja kaikenikäisten ikisuosikki. Perinteisten mokkapalojen päälle tulee kahvi-kaakaojauhekuorrutus ja koristeeksi nonparelleja.

Ainekset

200 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 dl
Maitoa

kuorrutus

4 rkl
Vahvaa kahvia
75 g
Margariinia sulatettuna
5 dl
Tomusokeria
2 rkl
Kaakaojauhetta

pinnalle

Nonparelleja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata margariini ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita vaahtoon vuorotellen rasvan ja maidon kanssa. Taittele pellillä leivinpaperin reunat ja kiinnitä kulmat pystyyn cocktailtikuilla tai nuppineuloilla vuokamaiseksi. Levitä taikina paperille. Paista 200-asteisessa uunissa 18–20 minuuttia.

200 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
4 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Kaakaojauhetta
1 1/2 dl
Maitoa
2

Nosta uunipelti 5 minuutiksi jäähtymään. Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja. Anna jäähtyä kunnolla ja leikkaa paloiksi.

2 rkl
Kaakaojauhetta
5 dl
Tomusokeria
4 rkl
Vahvaa kahvia
75 g
Margariinia sulatettuna
Nonparelleja
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

876

209

8,3 g

2,3 g

30,0 g

21,8 g

0,8 g

3,0 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Nonparelleja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli