Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mokkapalat

timer-icon60 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
24 Palaa
Fork and knife
24 Palaa
Mokkapalat on klassikkoherkku ja kaikenikäisten ikisuosikki. Perinteisten mokkapalojen päälle tulee kahvi-kaakaojauhekuorrutus ja koristeeksi nonparelleja.

Ainekset

200 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 dl
Maitoa

Kuorrutus

4 rkl
Vahvaa kahvia
75 g
Margariinia sulatettuna
5 dl
Tomusokeria
2 rkl
Kaakaojauhetta

Pinnalle

Nonparelleja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata margariini ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita vaahtoon vuorotellen rasvan ja maidon kanssa. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

200 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
4 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Kaakaojauhetta
1 1/2 dl
Maitoa
2

Nosta uunipelti jäähtymään. Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja. Anna jäähtyä kunnolla ja leikkaa paloiksi.

2 rkl
Kaakaojauhetta
5 dl
Tomusokeria
4 rkl
Vahvaa kahvia
75 g
Margariinia sulatettuna
Nonparelleja
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

209

876

8,3 g

2,3 g

30,0 g

21,8 g

0,8 g

3,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Nonparelleja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli