Mokkapalat - Yhteishyvä

Mokkapalat

Paloja
24
Mokkapalat on klassikkoherkku ja kaikenikäisten ikisuosikki. Perinteisten mokkapalojen päälle tulee kahvi-kaakaojauhekuorrutus ja koristeeksi nonparelleja.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 dl
Maitoa

KUORRUTUS

4 rkl
Vahvaa kahvia
75 g
Margariinia sulatettuna
5 dl
Tomusokeria
2 rkl
Kaakaojauhetta

PINNALLE

Nonparelleja

Näin teet

1

Sulata margariini ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita vaahtoon vuorotellen rasvan ja maidon kanssa. Taittele pellillä leivinpaperin reunat ja kiinnitä kulmat pystyyn cocktailtikuilla tai nuppineuloilla vuokamaiseksi. Levitä taikina paperille. Paista 200-asteisessa uunissa 18–20 minuuttia.

200 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
4 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Kaakaojauhetta
1 1/2 dl
Maitoa
2

Nosta uunipelti 5 minuutiksi jäähtymään. Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja. Anna jäähtyä kunnolla ja leikkaa paloiksi.

2 rkl
Kaakaojauhetta
5 dl
Tomusokeria
4 rkl
Vahvaa kahvia
75 g
Margariinia sulatettuna
Nonparelleja
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g721 g
Proteiinia3 g71 g
Rasvaa8 g199 g
Kuituja1 g20 g
Energiaa kj876 21012
Energiaa kcal209 5019

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Nonparelleja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g721 g
Proteiinia3 g71 g
Rasvaa8 g199 g
Kuituja1 g20 g
Energiaa kj876 21012
Energiaa kcal209 5019

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Nonparelleja

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.