Mokkapalat
Ainekset
Valmistus
Sulata pohjan margariini ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita kuivat aineet vaahtoon vuorotellen rasvan ja maidon kanssa.
Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Jäähdytä pohja.
Sulata kuorrutuksen margariini. Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja. Anna kuorrutteen jähmettyä kunnolla ja leikkaa paloiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
230
964
8,3 g
2,3 g
35,3 g
27,0 g
0,8 g
3,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
nonparelleja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli